Real Time Analytics

Livet På En Kant

Önskar att man vore lite spännande, ni har ju alla de perfekta liven!!

Publicerad 2011-05-25 23:25:23 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ibland önskar jag att jag vore lite spännande. Min syn på mitt eget liv är att det är ganska dött och trist. Det händer liksom aldrig något. Nu har jag mer börjat fundera lite på - vad är det jag vill ska hända? Det är inte så att jag eftersträvar att något speciellt ska hända. Jag vet liksom inte. Det är bara det att jag inte tycker att det händer något.

Typ varje dag när jag träffar andra människor ser jag på dem, dvs er, som att ni har det perfekta livet Mitt liv är trist och tråkigt, dåligt osv. Fast jag tycker ju egentligen inte det heller. Alltså vafan. Det är något fel på mig. Inte tycker väl ni själva att ni har perfekta liv? Och, tycker ni verkligen att jag har så tråkigt trist och grått? Nej, jag tror nog inte att det är så det fungerar.

Alla liv tillsammans är nog en balansvåg att perfektionism och skit. Ibland kommer skiten komprimerad och ibland kommer det perfekta komprimerat. Livet är väl bara eller? Oavsett vad som händer; Livet går vidare. Imorgon är en annan dag. Den första på resten av ditt liv. Vad gör väl det om mitt liv är trist, tråkigt och grått? Ingenting. Imorgon kan jag få solen att skina över det och det kan bli perfekt. Är det därför som jag bara tar det som det kommer?

Om vi alla bara ser de positiva sakerna som händer imorgon och låter resten rinna av oss lika fort som det kom dig. Då lovar jag dig att solen kommer att skina igen de tjockaste och gråaste regnmålen. Solen kommer att skina, bara om du låter den.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-26 21:50:14

Japp spännisturkar och tåg ger det perfekta livet vettu ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela