Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite House finns i oss alla

Publicerad 2011-05-03 22:20:19 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag blev det ingen ridning. Jag räknade ut att eftersom hästarna gick ut före det började snöa hade de inga täcken på sig. Sånt som händer, men jag rider inte på hästarna om de stått ute och blivit kalla i regn eller snö. Norton hade lite ont i ryggen, precis som han brukar ha när det regnat kallt på honom, så han fick ha täcke på sig i natt. Ante däremot är inte så känslig så han kan fortsätta gå utan. Om det är kallt och regnigt imorgon också får Norton ha det på under dagen.

Ikväll har jag som vanligt sett på House och det var ett ovanligt bra avsnitt. Jag tycker verkligen om det programmet. Jag tror att i oss alla finns en liten House ändå som vi drömmer ska kunna komma fram vid vissa tillfällen. Ni kanske inte vill erkänna, men det är så det är.

Imorgon får jag se vad jag hittar på med hästarna. Jag börjar vänja mig lite vid arbetsbördan på det här jobbet. Även om jag hade ett rörligt jobb innan är det en helt annan typ av arbete på det här jobbet och jag har varit riktigt slut. Det är tur att jag den här månaden köpte tillskottet som jag börjat ta. Ibland tar jag det två gånger per dag när jag arbetat och ska rida hästarna efteråt och jag tar det alltid på morgonen innan jag börjar arbeta. Jag känner att det gör en otrolig skillnad. Imorgon får vi också se om jag kan bearbeta min nya underhållning lite. Det låter lite elakt, men det är verkligen min nya underhållning. Jag ska berätta mer om det blir något roligt av det. Om inte annat har jag fått några dagars underhållning. Det är bra när man kan samköra olika saker och den här underhållningen är i stallet så det är bra. Två flugor i en smäll liksom. Det var så förut också, men då var det inte i stallet jag hade underhållningen.

Nej, nu måste jag sova. Hungrig är jag redan, men det får vänta tills frukost imorgon. Jag ska passa på att drömma om att jag är som House nu när jag lägger, för mer än drömma om det vill jag nog inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela