Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag kanske inte behöver ha tråkigt snart!

Publicerad 2011-05-02 21:43:37 i Vanlig vardag,

Just nu sitter jag och lagar lunch till imorgon, men den sköter sig typ själv. Jag behövde bara stoppa in den i ugnen och sedan vända en gång och sedan ta ut den när den är färdig. Det är perfekt och lagom tillagning. Imorgon blir det kyckling i lådan. Jag tror att jag ska göra risini eller vad det nu heter. Det ser ut som ris, men det är pasta. Och sedan ska jag också göra en champinjonsås. Det kommer att blir väldigt gott.

Idag upptäckte jag en sak. Jag ska berätta lite mer om det senare, men jag måste göra en liten kontroll först. Ni vet igår berättade jag ju hur tråkigt jag har just nu, men jag kanske har hittat något att underhålla mig med en stund. Vi får se. Jag ska som sagt kontrollera om det är så att möjligtheten finns. Nu kanske jag inte kan göra det imorgon, men jag tror att jag under veckan kan kolla upp det hela.

Hästarna fick ju vila idag. Torv har dem fått, men inte så jättemycket. Jag måste gå tillbaka imorgon och hämta mer för det var inte så mycket kvar och jag vill ju inte att de andra blir utan så att jag tappar möjligheten att gå dit och hämta. Det verkar onödigt, då kan mina hästar ha lite mindre en natt och få mer imorgon när det är påfyllt.

Imorgon tänkte jag också rida. Jag har inte planerat hur och var ännu, utan jag gör som jag känner för. Jag är inte riktigt en planerare när det gäller sådant utan jag tar det som det kommer. Snart hoppas jag ha hittat en tränare som jag skulle kunna tänka mig att träna för. Den/de som jag vill träna för egentligen finns det av olika skäl inte möjlighet att träna för just nu. Det får bli en senare fråga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela