Real Time Analytics

Livet På En Kant

Habegär!!!!

Publicerad 2011-05-22 10:44:31 i Vanlig vardag,

Jag har precis fått värsta habegäret. Jag vill ha en ny telefon och nu har jag hittat den jag vill ha. Habegär är inte likt mig och jag borde inte köpa någon ny för jag vet vad som kommer att hända. De flesta telefonerna klarar inte att åka i backen konstant. De brukar heller inte klara att åka tvättmaskin. En av mina tvättades dessutom två gånger samma vecka. Det var en bra telefon för den gick fortfarande att använda. Grejen nu är att jag verkligen vill ha den där telefonen. Jag bara måste!!!!

Nu ska jag åka till stallet. Jag hade tänkt åka lite tidigare, men nu blev det inte så. Jag har haft fullt upp med att kolla mobiler och tvsar på datorn. En ny dator skulle också behövas, men den får vänta. Tvn också för den delen.

Idag ska jag mocka hagen, rida båda hästarna och ja, allt resten av det vanliga. Norton får nog en sväng i skogen och Ante ett pass på banan. Jag skulle kunna ta ut Ante på en tur i skogen också, men jag vill inte rida ut med vem som helst då. Det måste vara med 100% trafiksäker häst och någon som kan uppföra sig väl hela ridturen. Helst skulle jag velat ha någon på Norton, men det löser sig väl någon dag det också.

Jag tänkte att hunden skulle hjälpa mig att mocka hagen iaf, men jag vet inte om han har tänkt göra annat. Vi ska ta med oss en leksak ut och då brukar det inte vara något problem att vara ute även när det är sol.

Här visar hunden upp sina gångarter och det här är hans ökade trav. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela