Real Time Analytics

Livet På En Kant

En liten funderare senare....

Publicerad 2011-05-29 21:05:35 i Vanlig vardag,

Nu tog jag mig en liten funderare när jag gick på affären och jag ska erkänna. Jag kände mig väldigt deppig då också, men sedan hände något.

Jag kom till insikt om en sak. Jag borde inte gå här och gnälla. Om ni visste hur mitt liv egentligen ser ut skulle ni undra hur jag kan kliva upp varje morgon och när jag ser efter hur mycket jag faktiskt lyckats åstadkomma, inte minst den här våren, borde jag istället vara stolt över mig själv. Ett litet steg tillbaka är inte hela världen. Jag har ju lyckats ta så många framåt nu.

De flesta dagar är jag piggare och orkar mer än jag gjort innan. Jag har fått kontroll över det jag trodde var omöjligt och det är inte långt kvar för mig nu. Jag vet att jag kommer att klara det och jag vet också varför. Helt enkelt av den enkla anledningen att jag besitter en mental styrka som de flesta av er andra inte har. Det är så nära att jag ska nå mitt första mål nu. Ni förstår inte vilken frihet det kommer att bli. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Jag har inte givit upp någonstans på vägen. Det bara måste gå nu. Det bara ska gå.

Om ett tag ska jag erkänna en annan sak också, men det tänker jag bara göra om det verkligen händer. Jag hade nästan glömt bort att jag "fixade" det idag. Vi kan bara hoppas ni och jag. Det blir ganska snart det händer i sådana fall och det kommer att bli jättebra.

Nu måste jag gå och laga mitt tacogratäng som jag ska äta till "middag". Mitt liv är nog inte så tokigt ändå. Det enda som egentligen hände var ju att jag klev ner i ett råttbo en gång för några år sedan och det blev lite tokigt. Jag stötte ju bara på fel människor och tyvärr blev jag tvungen att sanera helt själv, men det går, sakta men säkert, framåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela