Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det går framåt med min hemliga grej

Publicerad 2011-05-16 21:30:07 i Vanlig vardag,

Jag hade tänkt skriva ett bra inlägg nu. I min hjärna hade jag redan formulerat det, men jag orkar faktiskt inte. Jag känner mig lite sjuk. Det var faktiskt så att jag till och med började frysa i stallet fastän jag hade varma kläder på mig.

Däremot ska jag passa på att berätta en sak. Ni vet det här som jag berättar om ibland, som jag inte kan berätta exakt vad det är, sorry, har gått framåt. Idag kom det ett besked om vad som kommer att hända och jag hoppas, hoppas verkligen att det kommer att göra det. Det skulle underlätta så otroligt i mitt liv. Man kan säga att det från en dag till en annan skulle se helt annorlunda ut. Vi kan bara hoppas nu. Annars måste jag verkligen värdera om vissa saker.

Mitt liv har varit stiltje så himla länge nu och jag vill inte ha det så längre. Det börjar liksom bli dags att gå vidare. Allt skulle bara underlätta så mycket om det här skulle ske. Nu ska jag lägga mig för jag är trött och behöver nog sova speciellt eftersom jag inte ens känner mig särskilt kry.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-17 06:37:55

STilltje på sistone?! Oj oj hur mycket action behöver du egentligen? ;) Du har precis fått föl och haft en rätt händelserik helg

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-05-17 12:47:24

En tråkig dag räcker! Jag och Ante är samma skrot och korn och du vet ju hur han är då kanske du fattar. Igår var jag dessutom trött och lite nere av någon anledning. Idag ska jag till stallet direkt efter jobbet så du vet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela