Real Time Analytics

Livet På En Kant

Designen och annonser

Publicerad 2011-05-26 12:02:41 i Vanlig vardag,

Nu har jag fått till lite av designen. Först bytte jag stilmall och hade en helt annan blogg, men helt plötsligt bytte den tillbaka och jag fick min gamla. Jag gav upp och ändrade bakgrunden lite bara till den blåa färgen istället för den randiga bilden som var där innan.

Jag var faktiskt ganska less på den. Det blev så mycket färger också. Jag tycker att den blev behagligare med bara en bakgrundsfärg. Jag har också lagt till två annonser i högerspalten och jag ska uppdatera och snygga till lite senare. Det blev ändå rätt ok tycker jag.

Bilden i headern tänker jag också byta ut tror jag, men jag vet inte riktigt till vad och jag måste nog redigare någon bild innan jag lägger ut den. Vi får helt enkelt se hur det kommer att se ut. Jag skulle vilja ha tre mindre bilder i rad och då behöver jag klippa och klistra lite med bilderna.

Facebookgillaknappen kom tillbaka en stund, men den verkar ha försvunnit igen. Jag får se över det senare. Helst skulle jag vilja ha en knapp för varje enskilt inlägg, men jag fattar inte hur man ska få till det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela