Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dålig planering

Publicerad 2011-05-15 19:17:59 i Vanlig vardag,

Planeringen idag verkar ha varit obefintlig. Idag hade jag hunnit åka och köpa nya skor, men med min planering kom ju jag på det tio minuter efter att butiken stängt. Smart va! Nu är jag så illa tvungen att traska i de här skorna en vecka till och nu är de dessutom trasiga. Eller de börjar bli. Det är ett litet hål i dem. Jaja, värre saker har hänt mig förut så jag lär ju inte avlida.

Jag måste också komma ihåg att skicka sms till hovslagaren om att tiden på torsdag inte passar. Jag jobbar just den tiden och eftersom det bara är andra gången han skor vill jag inte lämna det hela utan ett vakande öga även om jag tycker att han gjorde ett jättebra jobb sist. Först tänkte jag att Norton skulle få bakskor också den här gången men jag rider honom liksom inte många dagar i veckan så det känns fortfarande onödigt.

Sedan jag började på det här "nya" jobbet har jag fått konstiga matvanor. Det värsta är att jag var väldigt slarvig med middagen förra veckan och det kändes i helgen. Min stackars mage klarar inte att jag inte äter. Dessutom var jag hungrig konstant kändes det som. Jag fattar bara inte vad jag ska äta. Förutom att jag varit slarvig med maten har jag dessutom inte tagit mitt kosttillskott som jag köpte den sista tiden. Usch och fy! Bättring på det här. Det är inte bara det att jag får ont i magen. Jag blir ju dessutom sjuk och det är min största rädsla att jag ska vara sjuk igen. Det är ju bara mat och jag har varit så duktig och ätit så bra mat hela våren. Varför sluta nu? Det kändes så bra att känna mig så pigg och glad som jag varit och det vill jag fortsätta med.

Hursomhelst har jag haft en toppenhelg och jag hoppas att ni har haft det också.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-15 20:11:44

Äntligen en uppdatering! Jag vill veta massa annat än bara det här ju!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela