Real Time Analytics

Livet På En Kant

Biten i fingret och skitstövlar

Publicerad 2011-05-29 19:55:08 i Vanlig vardag,

Usch! Idag har varit en ganska dålig dag. Jag har känt mig allmänt nere och det känns som att det går mer och mer utför. Senaste två veckorna har jag känt mig överkörd av fler och fler personer. Det är verkligen inte roligt. Nu verkar det som att jag nått botten iaf, men man vet ju aldrig. Ingenting känns roligt idag.

Allt är bara fel och tråkigt. Egentligen kanske jag borde ta och fundera över vilka de här personerna egentligen är istället för att gå runt och deppa. Faktum är att första intrycket av de här var av sådan karaktär att jag inte borde bli förvånad. Vad ger de rätten att vara skitstövlar gentemot mig egentligen? Jag vet inte och antagligen borde jag skita i det och låta det rinna av mig bara, men det är så svårt. Det är mycket lättare att ta åt sig och sitta och deppa ihop.

Jag ska fundera ut en lösning på det hela. En av sakerna vet jag om att den är inte ens laglig i Sverige så det borde jag verkligen inte ta åt mig överhuvudtaget och där har jag redan en åtgärd jag tänkt vidta. Det är så jävla dåligt egentligen. Usch! Tyvärr kan jag inte skriva om det här då det skulle se väldigt illa ut.

Det andra var bara ren skitstil från en eller flera andra och det är väl bara att inse att en del människor är falska. That´s it! Tyvärr är jag som vanligt snäll och naiv, men jag borde ta fram den där bitchen. Grejen är den att oavsett är det mig själv jag ser i spegeln varje morgon och det är samma för skitstövlarna. Jag vill faktiskt tycka om den jag ser på och faktum är att de antagligen mår sämre än jag som har en dipp ibland bara.

Ingen idé att fortsätta gnälla. Jag får göra som vanligt och ha EN dålig dag och sedan intala mig själv att veckan kommer att bli toppen. Den kanske har en, eller två överraskningar att bjuda på.

Jag kanske bara är deppig för att jag blev biten av en hund i fingret igår och det gör faktiskt lite ont! =(

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-30 20:23:23

Livet går sin bergochdalbana, upp och ned. I uppgången gäller det att njuta och vara i nuet och i nedgången får man se fram emot nästa uppgång. Vissa dalar är djupare än andra och vissa kullar är höga som berg. Ju djupare man fallit ju högre kan man sedan lyfta =) Så ser jag på livet.



Vad var det för hund som bet dig?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela