Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bästaste Norton!

Publicerad 2011-05-20 23:18:42 i Norton,

I morse och hela dagen fram till senare på em kändes den här dagen ganska tråkig. Det var bara en sådan dag liksom.

I stallet sedan hoppade jag lite först på Norton. Tänk om han inte vore så gammal. Jag blev grymt sugen på att tävla nu när jag hoppade honom. Han har verkligen inte tappat stinget. Han är en så sjukt grym tidhoppningshäst också. Vi gjorde några omhoppningssvängar och han var taggad till max. Lyckligare häst just då hade varit svårt att hitta.

Efter jag hade ridit honom tog jag ut Ante också. Han fick också hoppa och det gjorde han bra. När jag hoppade honom var det bara ett hinder kvar på banan och det var egentligen lite för högt för att börja med, men jag orkade inte kliva av och sänka själv. Han rev rätt rejält en gång. Det var väl kanske mitt fel, men jag fick inte till anridningen när han sprang och slängde med huvudet. Efter det var han inte i en enda gång till och sista gången kom vi så mycket på sidan att hindret blev mycket högre och då nöjde jag mig med det för det språnget gjorde han riktigt bra. Förutom det jag har arbetat honom med i veckan känns det som att jag har lite brist på inspiration på vad jag ska gå vidare med honom. Antagligen kommer det eftersom, det brukar göra det, men ibland känner jag mig otillräcklig och dålig också. Det låter illa att skriva så här, men jag är nog en bättre ryttare än väldigt många andra så det borde inte vara något problem för mig att få till det även med den här hästen. Om sanningen ska fram är jag väldigt osäker och rädd för att göra fel. Jaja, som jag sa, jag är nog bättre än de flesta andra.

Imorgon har jag en hel del annat att pyssla med så jag får ta stallet på em och på söndag har jag hunden. Om det är fint väder då tänkte jag passa på att ta en längre dag i stallet, låta hunden vara ute och softa. Jag hoppas det blir bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela