Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara lite uppdatering

Publicerad 2011-05-31 22:01:01 i Vanlig vardag,

Idag har jag jobbat och sedan åkte jag iväg till stallet. Från och med i natt går hästarna ute på natten, men jag har inte släppt dem på bete. De blev jätteglada när de fick en större hage och sprang runt som två tokar och bockade. Synd att jag inte hade någon kamera för det var ungefär detsamma som att släppa dem på bete. Det hade blivit riktigt schyssta bilder faktiskt.

Nu ska jag snart lägga mig för i natt sov jag så konstigt och hade en riktigt skum dröm. Det var inte om en person eller så och den var faktiskt riktigt skum. Mina drömmar är alltid det och de är också väldigt osammanhängande och ologiska. Egentligen kanske de bara visar på hur hela jag fungerar.

Bitterheten är borta och det blir nog bättre och bättre. Vissa människor gräver sin egen grop och förr eller senare faller de i den själva. Det bara fungerar så.

Hästarna har fått vila lite mer än jag tänkt sista tiden och imorgon lär det nog inte finnas någon tid heller då jag har lite att fixa med. Jaja, jag var på god väg att få till ett bra träningsschema lite mer kontinuerligt. Ibland händer det saker som man inte tänkt sig och då blir det som det blir. Imorgon är en ny dag och den kan jag göra bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela