Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante gör framsteg

Publicerad 2011-05-05 20:45:31 i Ante,

Nu har jag kommit hem från stallet. Idag blev det en lite kortare visit. Jag hade med mig hunden och då vill jag inte rida ut och lämna honom ensammen i stallet utan någon ansvarig för hunden. Det känns oseriöst. Norton vill jag inte heller ta ut på ridbanan då han inte vill galoppera där. Ante tog jag ut och longerade en stund. Jag börjar få dåligt samvete för att jag har en så fin häst och inte gör något med den. Samtidigt ser jag att hans gångarter utvecklats väldigt bra. Traven tycker jag är den gångart som förbättrats mest. Fortfarande är det hans sämsta gångart och det är väl därför som jag ser störst utveckling i den. Galoppen har också blivit bättre även om den var riktigt bra innan.

Idag hade jag förutom mina egna två hästar även Olke eftersom Fanny inte hann åka ut till stallet och jag hade även att göra iordning höpåsar till Cissis hästar eftersom hon var där själv idag och inte kan göra höpåsarna pga sin astma. Jag hann med allt ändå och det gick bra. De senast två veckorna har jag gjort 21 höpåsar per dag när jag jobbat så jag har väl hunnit få upp tempot på det.

Nu ska jag passa på att gå upp på affären och handla lite när det inte känns som att jag håller på att dö av trötthet. Imorgon måste hunden och jag ta en tidigare buss för han ska åka med mig först till jobbet en sväng på morgonen. Han måste sitta i gäststallet under den tiden och det är låst i vanliga fall så jag måste dit och låsa upp och allting först. Bättre att vara ute i tid då så jag inte blir sen. Vi har haft så mycket att göra de senaste dagarna och schemat blev helt plötsligt väldigt tight. Jag vill ju inte sinka oss bara för att hunden behövde följa med en stund en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela