Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara lite kort

Publicerad 2011-03-10 16:15:22 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, eller rättare sagt riset, linsbiffarna och tzatzikin gjorde jag igår. Helt klart en av mina favoriter och det är inte så svårt att göra faktiskt. Helt klart värt besväret, men jag ska utveckla receptet lite så de blir lite mer smakrika. Igår provade jag att ha i fetaost, egentligen bara för att det fanns en bit över och det gjorde sak samma. Fetaosten fick ingen plats i biffarna och smaken försvann. Jag får komma på något bättre. Sedan tycker jag att de blir lite torra och skulle vilja att de var lite saftigare. Jag får väl klura lite på det. Gott är det ändå.

Idag blir det jag, hunden och stallet. På jobbet idag svängde jag in på Apoteket och tog ut mitt recept. Usch! Nu ska jag erkänna här, jag gick faktiskt in en sväng på  Citygross och kollade vad de hade för hästprylar nu. Jag har inte varit in där sedan före jul någon gång. Det blev ingen lång titt, men jag såg att de reade ut en grej som jag faktiskt behöver, förutom ridbyxor som jag fått glest av nu på slutet.

Ett par ridbyxor ska jag fixa till mig själv och ett par nya skor. Nu vet jag inte riktigt när jag ska lägga in det i min planering. Kanske söndag om jag är ledig. Lördag ska jag ju jobba som jag redan nämnt och då finns det ingen tid över för att åka och handla. Efter jobbet då blir det stallet och sedan finns det lite tid kvar att göra något annat.

Det finns en person som fångat mitt intresse, men jag är en sån jävla mes. Eller egentligen är det så att jag helst vill ha allt serverat på ett silverfat och när det gäller det här skulle jag också först som nummer ett vilja ha någon form av bekräftelse alternativt en invit, bara för att jag själv inte ska behöva "förlora" något. Nu fungerar väl inte världen så utan man måste kanske bidra själv också. Vi får väl se helt enkelt.

Igår, och idag för den delen, har jag funderat lite över varför jag har så svårt att gå och lägga mig. Jag har kommit fram till en sak. Jag tycker helt enkelt inte om att ligga själv i sängen. Det gör att det tar emot att gå dit. Ibland brukar jag säga åt hunden att vi ska dela säng och det känns lite bättre då, men han tycker att det blir varmt och går iväg efter en liten stund. Eftersom jag nu hittat problemet är det väl bara att lösa det, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela