Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stegräkning

Publicerad 2011-03-24 22:11:51 i Egen träning,

Idag fick jag för mig att jag skulle ta stegräknaren med mig när jag åkte till stallet. Det var intressant för bara turen dit med buss, fixa till hästarna dvs mocka och göra mat och promenad stallet-stationen-hem blev totalt 6417 steg. Jag har hört andra som använder stegräknare och deras mål är att gå 10 000 steg på en dag. Det här var bara vad jag gick till stallet alltså och det är en bråkdel av vad jag gör på en dag.

Med andra ord är det inte konstigt om jag är trött ibland. Imorgon ska jag ha på mig stegräknaren hela dagen och se hur många steg jag kommer upp i. Det ska bli intressant faktiskt. På kvällen ska jag göra samma tur igen så det blir ju minst lika många då.

Jag inser ju också att om man rör på sig så mycket måste man nog fundera över vad man stoppar i kakhålet. Det är inte alltid jag gör det, men jag har blivit lite mer medveten nu eftersom jag kände skillnaden mellan att äta omedvetet och att fundera lite över det. Dessutom har jag redan varit sjuk en gång, ganska länge, och det var delvis pga att jag inte åt särskilt bra och genomtänkt.

Efter den här "kvällspromenaden" ska det bli otroligt skönt att lägga sig i sängen, förvisso upptäcker jag att jag inte fått bort allt grus varje kväll, men jag orkar liksom inte fixa till det varje kväll. Hur jag än gör tillkommer det grus varje dag och jag vet vem som är skyldig. Det är den vita håriga mannen i det här hushållet. Det konstiga är att man förlåter honom för precis allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela