Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu ska jag ha min kamera.

Publicerad 2011-03-13 11:25:14 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu ska jag dra mig till stallet. Jag tror att jag gjort upp med medryttarna att de skulle ut idag, men jag är inte säker. Hursomhelst ska jag dit ändå eftersom det ska vara stallmöte och jag måste rensa Nortons hage lite. Igår hittade jag en massa elband som låg fast i snön mitt i hagen och såg att det fanns en hel del mer. Det tycker jag inte om eftersom hästarna kan göra sig illa på lös tråd.

Jag ska också fixa lite med Ante. Ikväll har jag tvättid och det är bra för jag behöver verkligen tvätta kläder. Jag har också hittat en kamera jag ska köpa för den jag vann på tradera verkar människan inte vilja sälja längre. Nu har jag hittat en från en butik och det känns mycket säkrare. Den ligger dessutom i Sthlm så jag kan åka in och hämta den nu när jag är ledig i två dagar.

Fanny har lagt ut lite bilder nu på sin blogg och ska redigera fler sedan på KungNorton. Sjukt fina bilder hon tar!

Under måndag och tisdag ska jag också fixa lite här hemma för "it looks like crap" med alla kartonger. Jag har dessutom kläder i väskor som jag inte packat upp sedan flytten och nu börjar jag nästan skämmas. Dessutom står det kartonger för garderoben där jag lagt in kläder och kläderna jag lagt i byrån är slut för det ligger i "tvätten". Bättre att fixa det på en gång. Blir väldigt dåligt feng shui i rummet annars. Jag ska måla och tapetsera i rummet också och nu ska jag bestämma mängden tapetklister så våderna inte ramlar ner efter ett halvår.

Jag vet hur det ska se ut och det kommer att bli sjukt fint. Nog för att jag inte tänkt bo där så länge, men jag måste ändå få fixa. Jag kan inte börja förrän jag skaffat kameran eftersom jag måste ta före/efter bilder.

Nej, nu är det tåget och stallet som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela