Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt paket! =)

Publicerad 2011-03-11 15:58:59 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag hämtat mitt paket och vad ska jag säga. Tur att ena västen var en storlek större. Kläderna var aningens små, men det är ok. Jag får väl fortsätta tänka på min kosthållning bara. Det funkar ju tydligen bra utan att jag gör det. Om inte annat får jag väl typ töja ut kläderna eller nåt. Snygga var dem iaf. Speciellt den bruna dunvästen. Min nya löööv! Märks faktiskt att det är skillnad på märken och märken. Den västen var av ett annat märke och det syntes faktiskt på den jämfört med de andra kläderna.

Dagen har flutit på bra. Jag slutade ganska tidigt på jobbet och åkte och hämtade ut mitt paket. Egentligen hade jag tänkt åka och köpa skor och ett par ridbyxor, men jag struntar nog i det och åker till stallet i det fina vädret istället. Jag har lagt ner det här med att stressa. Det tar sån tid och kraft, eller tanken med att stressa är väl att spara tid, men jag orkar inte tänka så långt.

Imorgon ska jag ju jobba fram till halv tre och sedan får jag se vad det blir. Jag har egentligen lust att göra en grej, men vet inte om jag har sällskap till det. Jag kanske hittar på något annat. Jag har hunden då också så jag känner mig lite begränsad. Folk är så känsliga när det kommer till hans päls. Själv känner jag ofta att jag också har päls, mest på mina kläder. Vissa fastnar det som en matta på, men när man levt med långhårig katt och hund nästan hela livet orkar man som inte fundera över sådana petitesser längre. Jag säger bara hellre päls än att vara utan.

Enda gången jag faktiskt tycker att det är jobbigt är när det kommit på handduken och man torkar sig i ansiktet efter en dusch, för då fastnar liksom allt hår i huden. Först blir det fullt i ansiktet och när man ska torka bort det med handen istället är det precis lika mycket hår på handen, som fastnar när man torkar av det som fanns där innan. Det leder alltid till samma sak. Massor med hundhår i munnen och när man ska ta bort det med handen, som redan är full med hundhår, kommer det in ännu mer hundhår i munnen. Det är enda gången jag tycker det är jobbigt och det kanske ni kan förstå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela