Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt nya jobb

Publicerad 2011-03-18 20:14:53 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu kommer det här. Informationen om mitt nya jobb. Efter att ha jobbat länge på det jobb som jag nu har, har jag efter lite betänketid bestämt mig för att skaffa ett nytt. För några veckor sedan blev jag erbjuden ett nytt och sa att jag skulle fundera lite på det innan jag bestämde mig. Jag har nu tagit ett beslut om det.

Nu är det så att jag inte ska ha det jobbet utan ett annat. Jag vill konsulta och har kommit fram till vad min största potential är inom konsulterande. Efter en liten analys har jag kommit på att min hjärna inte är som andra, ja, jag vet. Ní har redan konstaterat det och vetat det ett tag, men jag är ju lite seg. Det är nu så att min hjärna fungerar mer som en mans än en kvinnas. Jag behöver väldigt tydligt språk och har svårt att förstå inlindade saker eller saker som inte består av en rak fråga. Det är inte så att jag inte fattar alls, utan efter en stund inser jag. Min hjärna är alltså en blandning mellan en mans och en kvinnas.

Det här betyder att jag borde kunna slå igenom stort på att vara förmedlare mellan män och kvinnor, med viss fördröjnnig då. Egentligen är jag ingen expert på det här med mans och kvinnoförhållanden utan den biten får min kunder ha lite överseende med. Jag får ju helt enkelt fungera lite mer som en tolk annars kan det bli lite tokigt och så att jag förstör mer än jag tillför.

Och bara så ni vet till nästa gång - rak kommunikation, tack! Annars fattar jag noll och ingenting och vi är tillbaka på det här stadiet som jag så ofta återkommer till vara-korkad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela