Real Time Analytics

Livet På En Kant

Måndag

Publicerad 2011-03-07 17:19:32 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

As usual är jag något trött, men det kan bero på att jag delat portar idag och inte åt särskilt bra lunch. Lunchen i sig var det väl inget fel på. Grejen var den att det bjöds på extremt stora muffinsar innan och jag åt naturligtvis upp hela min och blev mätt på det. Föda i form av mat hade nog varit ett bättre alternativ.

Nu väntar jag på att middagen ska bli färdig och sedan ska jag åka till stallet. Jag och V ska åka dit idag. Norton har fått gå ut i hage och har inte behövt hålla Ante sällskap inne. Igår hoppade Ante över boxdörren och det kändes inte roligt kan jag säga. Det börjar kännas lite som, sådan mor och sådan son. MB har ju hittat på de mest konstiga saker hon också tex har hon hängt fast i en container. Antar att ni fattar att det inte var någon rolig upplevelse. Det verkar ha gått bra med Ante. Han hade lite skrapsår och täcket gick sönder, men hellre täcket än hästen.

Tillbaka till maten. Jag måste bättra mig nu. Jag kan inte slarva med maten så här. I helgen gjorde jag en uppryckning och jag var faktiskt mycket piggare båda dagarna. Inte ens fast jag inte ätit på flera tímmar blev jag trött. Allt blev så mycket enklare när jag inte var så slut.

Jag ska jobba hela den här veckan och det blir nog roligt. Att bara gå hemma och dra sig hela dagarna är inte min grej faktiskt. Då börjar man bara må dåligt och få ångest över att man inte fyller någon funktion eller gör något vettigt. Arbete är bättre. Då hinner man inte heller spendera pengar på något utan tjänar pengar istället. En god cirkel liksom.

Och om ni undrar: Ja, jag har fortfarande skavsår på tån och nej, jag har inte satt på ett plåster än. Funderar fortfarande på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela