Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lagom

Publicerad 2011-03-03 21:50:41 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag blev det lite motion och det är ju bra. Börjar känna mig som en slapptask snart. En bil skulle vara välbehövligt för då skulle jag känna att jag hinner rida lite mer, på hästarna alltså för er som tänkte i andra banor. Promenaderna till och från stallet tar lite på energin, inte för att det är jobbigt rent fysiskt utan det är psykiskt jobbigt. Bara tanken på en halvtimmes promenad efter att vara färdig i stallet. Å andra sidan kanske det bara är en vanesak. Förut kändes det ju jobbigt bara att gå till stallet också och det gör det inte längre.

På jobbet blev det också motion och jag tycker faktiskt om den fysiska ansträngningen. Det jag inte tycker om är att jag har fått en känsla av att jag är kass. Egentligen är det nog bara en känsla och jag tror att den bottnar i att jag någonstans inom mig vet att jag inte lägger manken till riktigt. Samtidigt känner jag att jag inte orkar det mentalt. Jag behöver lite mer tid på mig att liksom bli återställd till normalitet innan jag kan lägga manken till och verkligen känna att jag gör ett bra jobb.

Antes ben var bättre idag och det är ju bra. Jag ska försöka hagvänja honom nu och hoppas att han kan gå ut utan att dampa loss i hagen. Jag får ju också skritta på honom och det kanske är en idé. Om jag ska göra det känner jag däremot att jag måste se över mitt eget personliga försäkringsskydd. Jag vill höja livbeloppet på mig själv och ha maxad sjuk och olycksfallsförsäkring. Det känns behövligt.

Jag har ju köpt en kamera på Tradera och jag vill så gärna ha min kamera, egentligen typ igår och nu har människan som sålde den inte ens hört av sig på mail och jag känner mig lite deppig. När den väl kommer, kommer jag att bildbomba er varje dag. Jag har också varit lite besviken på den här dagen. Varför vet jag inte. Jag hade kanske hoppats på något annat, men jag vet inte vad heller. Konstigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela