Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag vet inte hur det är med er, men mitt liv är bra

Publicerad 2011-03-24 17:56:50 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag vet inte vad som hänt den sista tiden, men nu känns det som att allt flyter på igen som det gjorde förut i mitt liv. Ni vet, när allt går den väg det ska gå av sig själv. Eller kanske inte den väg det ska gå utan kanske mer den väg jag tycker känns smidig.

Idag fick jag lönespecen från mitt extrajobb och jag kunde konstatera att jag fått nästan femtio procent mer i lön än vad jag trott från början, alltså att jag trodde att jag skulle få ungefär sextio procent av vad jag egentligen får nu. Nu jobbade jag bara där 13 timmar förra månaden så det var ju inte direkt någon jättelön, men iaf. Mer pengar är alltid välkommet och det är alltid roligt att få mer än man trodde från början. Jag skrev tidigare i veckan att jag skulle få lite schemalagda tider där nu och jag har en helg per månad fram till sommaren och det är lite lagom nu i början faktiskt. Det blir ändå lite pengar i slutändan.

Den här veckan har jag varit lite gnällig, men nu känns det bra igen. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men när man jobbar sju-till-sju ena veckan och sedan kommer till jobbet och inser att även den här veckan kommer att bli lite jobbig blir man nog lite gnällig. Nu är snart veckan slut och morgondagen kommer att bli ok den också.

Nu har jag några saker till jag vill ska flyta på i mitt liv och några av dem måste jag arbeta med själv. Jag behöver trycka på startknappen där och sätta dem i rullning. Livet känns så mycket lättare att leva nu och jag är på mycket bättre humör hela tiden, förutom en liten dipp här och var på någon dag. Det är väl bara att försöka fortsätta i samma stil. Nu börjar jag också känna att jag kan påbörja arbetet med att laga mitt liv som blev lite trasigt förut. Läkeprocessen måste man först igenom och jag känner att jag är färdig med det nu och då är det bara att fortsätta till nästa steg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela