Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag blir bättre och bättre

Publicerad 2011-03-30 11:16:53 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag tycker personligen att jag bättrat mig. Idag klev jag upp kl 9 någonting och det är betydligt bättre än halv elva som det varit tidigare dagar den här veckan. Nog för att jag vaknade kl 5.53, men det är ju något helt annat. Med värsta ångesten dessutom. Det var då jag insåg att jag skrivit ett inlägg som jag senarelagt publiceringstiden på till typ fem i morse eller något. Det inlägget var något jag ångrade och inte tänkte publicera förrän senare. Nu när klev upp kollade jag och tack och lov hade jag skrivit fel adress som jag länkade till. Puh! Det blev bra ändå.

Alldeles nyss duschade jag hunden och jag vet faktiskt inte vad som duschade mest, jag, hunden eller badrummet. Jag är fortfarande blöt och badrummet var jag tvungen att spola av med duschen. Alternativet hade varit lera i hela lägenheten och det hade varit det absolut sämsta om jag tänker efter. Hunden verkar vara nöjd med duschen.

Nu funderar jag på att gå ner och se om det finns några lediga tvättmaskiner. Det skulle vara skönt att ha rena kläder för ett tag framöver för söndagkvällarna var inte roliga att tvätta på och det är nästan enda alternativet kvar när jag jobbar. Lika bra att passa på när jag ändå är ledig.

Sedan på eftermiddagen ska jag till stallet och hoppas att det smält bort mer snö på ridbanan och att jag kan longera Ante och kanske hoppa upp och rida några varv. Norton kommer de och rider senare och jag behöver visa dem var sadeln de ska använda hänger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela