Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur man gör livet mer positivt

Publicerad 2011-03-08 16:49:58 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag har överlevt ännu en dag. Sedan i lördags har jag tänkt ju tänkt om gällande mitt intag av föda och nu har jag tänkt ut hur jag ska ta det ännu ett snäpp längre. Idag var första dagen som jag på eftermiddagen kände att jag inte var helt slut. Just nu är jag lite trött, men jag ska fixa lite bara och sedan åka till stallet.

Idag kom jag på en grej också och det är att jag måste sluta whina. Av flera anledningar faktiskt. Ett; jag tycker inte att mitt liv är dåligt Två; allt det som jag whinar över kan jag påverka själv Tre; det ger en dålig bild av mig Fyra; det tar energi som jag kan lägga på positiva saker istället. Nej, nu ska jag sluta klaga och fixa bort de negativa tankarna så jag får plats för fler positiva. Jag har faktiskt större andel positiva tankar nu än bara för ett litet tag sedan. Jag vet också vad det beror på. Det är också en bra grej och det är något jag faktiskt hoppas på.

Det blir lite som en vågskål i hjärnan. Hjärnan är alltid full av tankar, åtminstone min, sedan får det ju bara plats till bredden. Om den tas upp av negativitet kan det ju omöjligt få plats med positivitet också. Det är lite som feng shui och garderoben. För att få plats med nya kläder måste man slänga lite gamla som bara hänger där. Det är precis det jag gör med mina tankar. När det kommer in nya negativa nu är det lite som att hälla vatten på en gås. De bara försvinner. Jag orkar liksom inte ta till mig det och vet ni vad. Det händer mycket positiva saker istället. Det kan jag nu säga av egen erfarenhet.

Ni kan ju fundera lite på det här själv så ska ni se att era liv också blir mer positiva och att bra grejer kommer till er gratis av bara farten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela