Real Time Analytics

Livet På En Kant

Helgen känns välbehövlig nu

Publicerad 2011-03-04 21:38:08 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är jag faktiskt rent fysiskt riktigt slut. Funderar på att gå och sätta mig i fåtöjen framför tvn en stund, men jag vet inte om jag orkar det ens. Jag har också rostat bröd som luktar gott. Grejen är den att jag vet att det är riktigt jävla äckligt bröd. Det var nåt med äpple och det såg ut och luktade gott när jag tog det i affären, men när öppnade det hemma smakade det skit. Dessutom luktade det äpplecider. Nu har jag inget annat att äta och jag tänkte att om jag rostar det kanske det smakar bättre.

Hunden var söt idag.  När jag öppnade Nortons dörr såg han på en gång att han hade arbete där inne. Norton fick nämligen en torvbal i förrgår och har inte haft isär den själv ännu. Hunden tycker att torv är bland de bättre stallsysslorna vi gör och satte genast igång att arbeta med den. Vovven hälsar att det heter döda torven. Han fattade också rätt snabbt att det är meningen att hästarna ska stå still på gången för varje gång Ante började krafsa smackade jag och då sprang hunden ut och kollade vad han gjorde. När han kom in i boxen igen berömde jag honom och han fattade snabbt vad som gällde. På slutet sprang han ut och kollade så fort Ante rörde på sig och kom tillbaka när han stod stilla igen. Smart hund!

Jag kan verkligen ha nytta av honom om jag tränar till det lite. Jag måste tillägga att vi tränat på det här med smackning sedan tidigare för om hästarna är ute och jag smackar checkar han läget och vallar in dem. Det är inte alltid det går jättebra, men han förstår vad han ska göra.

Funderar på om jag kanske ska hitta på något imrgon, men jag vet inte riktigt vad. Alkohol är jag ju inte så intresserad av och de jag brukar åka och hälsa på är bortresta. Ja, ja, något dyker det väl alltid upp. Först på morgonen/förmiddagen ska jag till stallet och fixa med det. Jag är lite inne på att klippa Norton för han ser ut som en lurk just nu och jag tycker inte om att ha hästar som är fula. Inte för att Norton är ful-ful utan för att han ser ut just som en lurk med all sin päls. Snyggare om han är lite fixad för han är en väldigt snygg häst faktiskt. Även om han är gammal nu, eller lite äldre som han själv skulle kalla det.

Just det. Jag har ett tips till er också. Om ni har skavsår på ena tån och har tillgång till plåster innan ni ska gå en lite längre promenad är det med fördel man sätter på det över skavsåret. Bara så ni vet om det skulle hända er. Sista biten hem kan bli lite plågsam annars.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-05 08:44:38

Hahaha jag gillar tipset i slutet =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela