Real Time Analytics

Livet På En Kant

Gemenskap gör mycket

Publicerad 2011-03-27 22:06:55 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag har varit en sån här bra dag igen. Allt har varit toppen. Ante har gått i hagen, eller mest dampat runt i hagen faktiskt. Jag såg att han var lite svullen i benet, men nu tänker jag chansa och låta honom gå ut ändå. Jag pallar inte att han ska stå inne mer. Han var varm på benet, men det var han på andra benet också och då känns det mer ok.

Jag piffade också till Antes man och nu ser han ut som en fin tävlingshäst igen. Kanske inte riktigt än för han ser fortfarande inte så snygg ut efter min speedoklippning av honom i vintras och den ser högst ovårdad ut. Hackigt och jävligt blev det, men grejen var den att han hade bara ett täcke och det var supervarmt. Sedan var det nästan plusgrader i en vecka och han blev svettig under täcke. Det kändes så illa och jag hade jättelite tid att klippa så jag bara körde maskinen i all hast och det blev riktigt fult faktiskt, men vem bryr sig när han inte gjort något?

Kvällen avslutades med att äta med Fanny och Micke igen och det är så himla trevligt. Jag tycker ju också så bra om "det nya stallgänget".  Inte för att jag tyckte illa om det gamla, känns inte som att det bytts ut någon. Det är bara det att nu är det roligt att komma till stallet och det finns en viss gemenskap. Nu ska jag bara fixa till det där med ridinspirationen också. Det jag drivs av är tävling och hösten/vintern är alltid en tung period för mig. Jag måste lösa det och bättre mig. Vissa vintrar har det fungerat jättebra, men de sista två/tre åren har det blivit sämre och sämre. Får göra en liten Jenny-analys på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela