Real Time Analytics

Livet På En Kant

Funderar som vanligt på livets tillställningar

Publicerad 2011-03-03 16:44:10 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Än så länge har det inte hänt så mycket idag. Jag har varit och jobbat och ska snart åka iväg till stallet. Tror inte jag orkar stressa för att passa bussen utan tar en liten promenad från tåget i stället. Nu när jag bara har två hästar att ta hand om är det inte så jobbigt längre.´

Jag har funderat lite på det här med min vikt, och nej, det handlar inte om att jag tycker att jag är fet, att jag ska gå på diet eller nåt liknande. Mitt problem just nu är att jag gått ner utan att ens försöka. Sista tiden har det varit 1,5 kg/vecka och det känns i mesta laget. Det som oroar mig då är om jag är på väg att bli sjuk, för det vill jag inte. Jag borde nog egentligen åka in till vårdcentralen och ta några prover. Lättare átt bli frisk igen ju snabbare jag får medicin. Det som talar emot är att jag inte känner mig sjuk. Det borde jag göra. Ja, jag får väl se. Förut har jag alltid gått upp när jag blivit sjuk, men tacksamt nog är det åt andra hållet den här gången, om det skulle visa sig vara så.

Jag har funderat på en annan grej också, men det vill jag inte skriva om här eftersom jag vet att det innefattar en av mina läsare. Det är absolut inget negativt, utan tvärtom, positivt. Jag får väl bara fundera på själv så länge. Den här grejen tror jag löser sig av sig själv till det bättre. För mig är det positivt i alla fall och sedan, som vanligt skiter jag i resten. Det här gör mig liksom gladare och jag hoppas det är ömsesidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela