Real Time Analytics

Livet På En Kant

En toppendag med toppenmänniskor

Publicerad 2011-03-12 22:43:43 i Hästarna,

Jag förstår inte varför jag sitter uppe när jag är så sjukt trött. Av någon outrundlig anledning vill jag inte gå och lägga mig. Dessutom behöver jag gå ut med hunden och det lär definitivt inte bli mindre jobbigt för att jag sitter och drar på det. Ni hör ju själva hur det låter. Det är riktigt korkat.

Idag har jag haft en toppen dag hos mina hästar, med bästaste Fanny, Carro och Sara. Det var länge sedan jag kände den sortens glädje i stallet som jag gjorde med dem idag. Jag hoppas att det håller i sig. Ibland känns det som jag tappat gnistan och glädjen vad gäller hästarna. Speciellt nu när Ante inte är ok. Det är inte samma sak med Norton längre som det var förut när vi tävlade lite högre klasser. Det känns som att jag inte har något mål att eftersträva och jag är en tävlingsmänniska ut i tåspetsen. Inte på det sättet att jag måste vinna varje gång utan lite mer att jag måste vinna mina uppsatta mål. Det är två vitt skilda saker.

Ni tjejer gjorde iaf min dag och jag ser med spänning fram emot bilder Fanny tog på Norton. Idag gjorde han igen skäl för namnet KungNorton som han självutnämnt sig till.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-13 11:53:21

Jag hade också en väldigt trevlig dag i stallet =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela