Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det blev faktiskt bra till slut

Publicerad 2011-03-21 21:46:18 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är jag precis hemkommen från stallet och det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara innan jag åkte. Det var till och med ganska skönt och jag är inte lika slut längre. Innan kändes det mer som slut, nu är jag mer lite av sovatrött om man nu kan kalla det för det.

Jag brukar inte vara så här trött förrän framåt 23, men jag kanske har börjat vända på dygnet eller nåt. Åt ett bättre håll då. Jag tycker ofta att det är bättre att kliva upp på morgonen, men tyvärr är jag väldigt kvällspigg och då blir det att man är morgontrött. Helst skulle jag ha det tvärtom faktiskt.

Hästarna mådde bra och hunden blev väldigt glad för att få följa med till stallet. Han har inte följt med så mycket sista tiden och det är lite synd för han tycker verkligen om det. Det blir nog mer så fort jag har fixat en bil, men det ligger på senarehyllan just nu. Energin räcker inte till det också.

Jag tror att det är så att jag varit lite nere pga bristande motion och sämre kosthållning under helgen. Ja, jag är nog tvungen att erkänna att det inte legat högst på prioriteringslistan, men jag ska skärpa till mig till imorgon. Det är bättre att känna sig pigg och glad faktiskt. Promenaden från stallet kanske var det som gjorde att jag känner mig på bättre humör igen. Promenader är välgörande för själen.















 Följ min blogg med bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela