Real Time Analytics

Livet På En Kant

Arbete & laga dörr

Publicerad 2011-03-31 16:36:59 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag har jag jobbat och det var skönt. Det var lite jobbigt att bara skrota runt i tre dagar. Det kändes som att jag gjorde precis ingenting, egentligen är det inte sant för jag har tvättat, städat, fixat med kartongerna och sånt. Allt det här jag precis räknade upp var ju anledningen till att jag inte ville jobba så mycket och det är väl ingen idé att han ångest över att man inte jobbar en dag då. Det här jävla ångesten alltså. Den finns överallt. Fattar inte. Helt onödig grej egentligen. Min största ångest just nu det är att jag inte ska duga till och till exakt vad, det vet jag själv inte vad det är heller så det är svårt att åtgärda.

Nu ska jag iväg till stallet och laga boxdörren som Ante har fixat sönder, men först ska jag in på Clas Ohlsson och handla "reservdelar". Nortons dörr måste jag också fixa för den kan han öppna själv och det var anledningen till att Antes dörr gick sönder. Lika bra att ta och åka iväg på en gång för det lär ta en stund och tur att jag satte skruvdragaren på laddning igår. Batteriet räckte bara till en skruv när jag satte upp en hylla igår. Hyllan är naturligtvis fortfarande uppe med bara en skruv, men nu har jag batteri till en mycket viktigare sak istället.
Jag hoppas bara att Ante inte har gjort sig illa, men det blir det första jag kollar när jag kommer till stallet.

Återkommer med rapport senare ikväll om hur det gått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela