Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-03-30 21:02:49 i Ante,

Idag har jag för första gången på länge ridit "The man of my dreams". Jag vet att det kan misstolkas och ni tycker säkert att det är lite roligt, men Ante är the man of my dreams och idag har jag ridit honom. Så det så! Det var så himla roligt. Även om det bara var några varv. Han är en så himla härlig individ. Han är inte som andra hästar. När rider honom känner man verkligen vilka kvalitéer han egentligen har. Jag hoppas att jag kan förvalta dem väl och inte förstör honom.

Nu känns det som att han är på G. Nu ska jag göra upp en plan för honom fram till sommaren och det ska minsann gå att få ihop och det ska bli bra. Jag kan inte bara låta hästen gå och dra benen efter sig i hagen. Ante tyckte att det var jätteroligt att bli riden men han uppförde sig som den stjärna han är och var förhållandevis snäll. Det var bara något litet huvudrusk han fick till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela