Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ångestframkallande saker

Publicerad 2011-03-16 21:01:11 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Usch, egentligen har jag en hel hög med saker jag borde ta tag i och fixa. Annars kommer jag aldrig att komma ikapp. Det är några av grejer som är lite ångestgrejer och det skulle vara bra att bli av med dem. Risken är väl annars att man aldrig kan gå vidare med nya saker utan står och stampar i ett hörn omringad av massor med ångestladdade saker man inte gjort. De flesta av dem är enbart sådant som jag själv ska fixa och har inget med någon/något annat att göra.

Jag har tänkt lite på det och tänkt att jag kanske kunde göra en lista här på bloggen som jag sedan bara kan börja beta av. En del vill jag inte skriva ut här, men jag tänkte att jag kunde döpa dem till olika saker istället, lite hemliga saker sådär.

Jag tror att det blir enklare att beta av listan om ni är med och deltar. Det blir lite som en push för mig då och det är mycket enklare att jobba efter en lista än att bara komma på ur tomma intet att man behöver göra sakerna. När listan väl är påbörjad och jag har börjat beta av några saker lär det komma in nya, men det är väl så livet fungerar. Det blir lite som  med feng shui och garderoben igen. Man kan inte köpa nya kläder om man inte slängt något och skapat plats för det nya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela