Real Time Analytics

Livet På En Kant

2-0 fördel datorn

Publicerad 2011-03-28 21:39:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ja, jag lämnade walk over. Datorn vann. Det är nästan så att det känns som en läggmatch, men det var det inte. Datorn tröttade ut mig tills jag gav upp. Så enkelt var det. Det blev ingen gilla-knapp för varje inlägg som jag trodde. Det blev fortfarande en för hela bloggen. Suck och stön! Hur svårt ska det kunna vara?

Jag har precis ägnat två timmar av mitt liv till detta elände. Det måte vara det slutliga beviset på vilkeln nivå mitt liv befinner sig på. Jag som trodde att jag äntligen vunnit och kunde gå vidare med texten till vänster som åkt upp i rubriken, men icke sa nicke. Datorn var hårdare än jag trodde. Det känns förjävligt. Måste hitta på något vettigare att göra, efter att jag löst problemet såklart. Datorn vann ju bara kvällsronden. Imorgon är en ny dag och då minsann är det min tur att vinna. Om inte, ja, då tänker jag ta till en livlina. Jag tänker använda mig av Ring en vän den här gången och sedan har datorn inte en chans. Ha ha ha ha!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela