Real Time Analytics

Livet På En Kant

Youtube och bilder

Publicerad 2011-06-21 11:58:08 i Ante,

Eftersom jag erkände hur lågt jag sjunkit igår bestämde jag mig sedan för att göra något bättre av saken. Tänkte idag börja dela med mig av lite youtube-klipp och andra bilder. Sedan till helgen ska jag och Fanny piffa hästarna och göra en lite photoshoot. Det blir nog roligt. Funderar också på om jag skulle leta rätt på batteriet till videokameran och löshoppa Ante lite. Norton tycker inte det är så kul så han får väl slippa. Det skulle vara roligt att visa på framsteg och hur hästen har utvecklats.

Här är en film från det att Ante var tre år. Den är från två tillfällen och jag tycker redan till andra delen att han utvecklats. Från början kör han snigeltempo, men har växlat upp lite redan till andra delen. Jag har för mig att musiken är katastrofal på den här videon, men eftersom den här datorn gett upp för ett tag sedan har ljudkortet flyttat ut(Ttror jag!). Ljudet funkar inte.




Jag ska se om jag hittar lite fler videoklipp som jag inte lagt ut på youtube ännu också, men de ligger sparade på cd-skivor eftersom hårddisken kraschat en par gånger nu.

Här är också två bilder på Ante när han knoppades inför tävling förra sommaren. Han var lite svår att fota för han svängde runt med huvudet hela tiden när han var ute och det var så mörkt inne.





Jag ska ladda upp lite mer bilder som Fanny tagit och lägga ut dem här under dagen också. Sedan kan jag nog ta och leta igenom mina filmer och se om jag inte lyckats få till någon video som jag inte lagt ut ännu. Tyvärr har jag tappat cdn till videoredigeringsprogrammet, men jag borde kunna hitta något att ladda hem annars. Vet att jag har flera filmer som jag inte gjort om till format att lägga ut. Bla flera på mig och Norton på tävling och det är nog roligt att se.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-21 13:58:48

Haha ja musiken var väl sådär..

Jag löshoppar hemskt gärna Olke också =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela