Real Time Analytics

Livet På En Kant

Väsby centrum&grillning

Publicerad 2011-06-27 17:42:13 i Vanlig vardag,

Idag åkte jag till banken som jag nämnde. Jag mitt smurto trodde att Nordea nere vid Väsby station hade kassatjänster, men inte det inte. Istället efter att ha stått och glott in i väggen, det fanns inga människor på det kontoret, kom jag till slut fram till, genom ett yttepytteliten skylt de hade därinne att jag var tvungen att gå upp till centrum. Det var inte precis det jag hade önskat mig för då hade jag lika gärna hoppa av bussen där.

Jaja, hur som helst passade jag på att gå runt lite därinne. Inne på MQ hitade jag ett par assnygga byxor som jag provade. Visserligen kunde jag stänga byxorna, men de satt väldigt väldigt tajt. Det blev inga byxor. Hittade dessutom skitsnyyga InWear byxor i min favoritmodell och sedan hade de massor med snygga Maison Scotch kläder, men de passar inte riktigt min kassa just nu. Byxorna som först fångade min blick gick liksom på 1399:-. Jaja, blir vid ett senare tillfälle.

Nu är det dags för grillning snart. Jag kom hem för bara en liten stund sedan och ska snart gå iväg igen. Tur att det finns saker att göra nära hemmet för annars skulle jag nog bara sitta och ha tråkigt och titta på tv eller något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela