Real Time Analytics

Livet På En Kant

Suck! Önskar att jag vore helt återställd....

Publicerad 2011-06-20 12:17:34 i Vanlig vardag,

Jag har skrivit flera gånger nu att jag blir bättre och bättre. Det blir jag nog också. Däremot har jag svårt att sitta bara hemma och har följt med Fanny till stallet några dagar. Det känns i kroppen dagen efter. Jag har sjukt ont i alla muskler i kroppen, det känns som alla iaf, när jag vaknar och det tar mig ca en och halv timme att kliva upp från sängen efter det att jag vaknat.

Nu borde jag kanske softa lite mer, men det är så svårt att bara sitta hemma och göra ingenting. Idag ska jag ta det lite lugnare och försöka sitta lite mer. Hästarna får nog komma in en stund när jag är i stallet och bli lite torra. Jag kanske borstar lite på dem också, men det blir allt idag.

Jag har fått några svar på medryttare också och jag har bokat in en som ska komma och prova. Vi får väl se vad det är för något. Jag vill ju helst ha någon som vill träna och kanske åka ut och tävla någon gång. Norton tycker att tävla är livet och jag vill att han är glad tills han dör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela