Real Time Analytics

Livet På En Kant

Smart?

Publicerad 2011-06-28 14:57:05 i Vanlig vardag,

Idag hade jag tänkt göra egen glass. Nu tror jag att det är lite sent att gå och göra den. Faktum är att jag vill skylla på att jag glömde äta frukost och åt den för 20 minuter sedan. Sånt som händer eller?

Nu ska jag ta en dusch, promenera Vson, städa lite hemma och sedan kommer Fanny klockan 16. Idag har vi stallmöte i stallet. Hästarna har fått komma in under dagen och jag tänkte att de kanske ville gå ut igen.

Det här har varit en konstig dag. Ibland blir jag som besatt av en tanke och det här verkar vara en sådan dag. Det började redan igårkväll när jag lagt mig faktiskt. Jag har nog svårt att sova nu ändå, utan störande moment. Jag borde försöka släppa tanken, men det går liksom inte. Jag vet att jag kommer att göra det snart, men innan dess måste nog kanske hjärnan få tänka på det här. Ibland tycker jag inte om min hjärna.

Den här grejen har åtminstone gjort att jag haft något att googla om under eftermiddagen som jag inte brukar googla. Alltid något!

Glassen blir ikväll, eftersom jag ändå inte kan sova på kvällarna kan jag lika gärna sysselsästta mig med något, eller så gör jag den imorgon.

På torsdag har jag tid igen hos läkaren. I morse gjorde jag ett litet test och vänster sida fungerar fortfarande inte som den ska. Fattar inte riktigt vad som är fel faktiskt. Nu kan jag ju gå normalt och så. Där är vänstersidan normal. Det är lite annat som gör att den inte är normal, men det kanske blir bättre och bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela