Real Time Analytics

Livet På En Kant

Självklart ska det inte gå min väg som vanligt!

Publicerad 2011-06-21 15:28:36 i Vanlig vardag,

Här satte jag mig ner vid datorn med ambitionen att fixa lite videos. Det gick sådär kan jag bara meddela. För det första har jag förlagt batteriladdaren till den. För det andra har jag förlagt kabeln för dataöverföring till den. För det tredje, det här är nog värst, verkar jag också ha förlagt själva videokameran. Hmmm..... Måste uppgradera mitt minne tror jag. Inte konstigt att datorn har problem när användaren verkar vara av samma virke. Nej, det här håller inte.

Som tur är har jag massor med videosar sparade på cd-skivor. Sagt och gjort körde jag in den första i datorn. Hämtade lite kaffe och förberedde mig på att ha lite roligt. Trodde jag ja´! Det var något fel på videon så programmet kan inte läsa filen. Suck! Varför händer det här alltid mig? Just det, jag hade ju massor med videosar. Bara att byta skiva. In med nästa i datorn. Bara, bara för att konstatera att det finns ingenting på den skivan. Suck och stön! Vad är detta? Tar det som aldrig slut. Nej, nej, finns en hel hög med skivor, men vänta nu. Något har hänt med cd-läsaren. Den kan inte skicka ut skivan. Skivan sitter numer fast i datorn. Alltså jag tror seriöst att jag dör. Varför? Räckte det som inte bara med att jag har förlagt kameran? Nej, nej, mitt liv har återgått till det normala igen. Nu gäller det bara att ta det med en klackspark och köra vidare på något annat.

P.S Jag har fortfarande inte bytt gardiner. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela