Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag kommer att bli deprimerad av det här

Publicerad 2011-06-17 10:05:00 i Vanlig vardag,

Idag är det dag 2 på att sitta hemma. Jag kommer seriöst att bli deprimerad av det här. Den här dagen är dessutom sämre än igår för jag har absolut ingenting att se fram emot under hela dagen. Det innebär att målet med den här dagen för mig är att få den att passera. Hur kul är det egentligen? Fatta hur illa det är. Vad ska jag göra liksom?

Tänk om det vore så väl att jag åtminstone kunde gå och ta bussen bort till tåget. Det vore kanske något. Tänk om jag kunde ta mig någonstans överhuvudtaget. Tänk om jag åtminstone kunde gå ut och rasta hunden. Nej, life sucks helt enkelt!

Egentligen kanske man borde vända på det hela och fundera över vad man faktiskt kan göra och inte ägna alla energi åt att vara deprimerad över vad man inte kan göra. Allt har nog med ens inställning att göra. Om jag dessutom börjar förse mig med jättemycket negativ energi lär det inte komma något bättre av det. Till exempel skulle jag kunna sortera tvätt. Jag vet, det är inte så roligt, men tänk när jag kan gå bort till tvättstugan och tvätta. Då är ju tvätten redan sorterad. Det är ju någonting bra. Jag tänkte sedan städa lite i den mån jag orkar för det har blivit lite eftersatt eftersom jag lever mitt liv med för mycket tid på annat och knappt är hemma. Jag tänkte att om jag kör dammsugaren lite grann blir det renare och det borde jag klara av. Pluspoäng till bättre feng shui i hemmet. Sedan kanske jag skulle hänga upp tavlan som står på golvet, men där vet jag inte om det är något jag klarar än.

Sedan tänkte jag att jag kan delta i diverse saker här på nätet. Förut lyckades jag få till en prenumeration på DN ett tag och lite sådana saker. Då har jag åtminstone något att läsa nästa vecka.

Nej, fram för lite bättre saker än att bara fundera över allt jag inte kan göra. Jag tror att det har med inställningen att göra. Förut var jag nog en mer negativ människa också, men jag har ju sagt tidigare att jag har övergått från att vara negativistkonsult till att vara ordförande i de positivas riksförbund. Det finns lediga styrelseposter kvar om ni är intresserade.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-17 14:45:40

Jag tar en plats =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela