Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag blir faktiskt bättre för varje dag nu

Publicerad 2011-06-19 14:16:06 i Vanlig vardag,

Idag känner jag mig bättre än igår även om det kändes att jag gjort mer än bara suttit hemma när jag vaknade. Nu när det gått någon timme känner jag att jag igen kan göra något under dagen. Senare i em/kväll ska jag till stallet. Det kommer lite hö till mina hästar som jag ska betala och sedan är det skönt att komma iväg en sväng.

Nu funderar jag på att fortsätta med möblerna och städa lite till. Jag vet att jag skriver att jag städar varje dag, men jag dammsuger typ ett halvt rum per gång, eller orkar torka av en bänk. Ja, ni fattar hur mycket jag orkar per tillfälle. Efter att jag gjort det måste jag vila lite och sedan orkar jag ungefär lika lite igen. Det finns dessutom en vit hårig sak som mufflar runt, drar in grus, lämnar hår och annan smuts efter sig. Resultaten blir, när det är mitt tempo som gäller, att det knappt är någon skillnad mot att inte ha städat innan. Det där sista kanske inte var sant. De är ganska mycket hår och grus i dammsugaren.

Idag ska jag gå ner i källaren och hämta en gardinstång till för jag behöver dubbla till de nya gardinerna. Ju mer jag tänker på den äckliga blå färgen desto mer blir jag sugen på att måla över skiten. Jobbigt bara att det är något blom eller stjärnliknande och då måste man måla så många varv. Det enklaste kanske är att tapetsera ändå. Nej, nu är det gardiner som ligger på schemat och de nya är ett par mörkblåa bakom och ett par ljusare med kinamönster framför. Sedan ska jag ha sådan man hänger upp med, kommer inte ihåg vad det heter, som är silverfärgade. Det kommer att bli skitsnyggt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela