Real Time Analytics

Livet På En Kant

Helt slut idag!

Publicerad 2011-06-27 12:53:28 i Vanlig vardag,

Idag var jag verkligen helt slut när jag vaknade. Jag skulle följa med Fanny till stallet, men det fanns inte en chans att jag skulle orka det. Jag får också dåligt samvete för jag skulle fota henne när hon red lektion och det kunde jag ju inte göra då. Vi skulle åka strax efter klockan nio och jag kunde kliva upp vid elva idag. Precis när hennes lektion började. Nu börjar jag verkligen vara trött på det här.

När det är så här soligt och fint blir jag dessutom väldigt illamående när jag är ute. Det innebär dessutom att jag inte kan ta del av det fina vädret som är just nu. Var ute lite grann nu för jag tog bussen två hållplatser och åt lunch och när jag skulle hem missade jag precis bussen. Då blev det till att sitta och vänta en kvart på nästa buss, i solen såklart. Faktum är att det gick bra och efter en liten stund var jag inte alls lika illamående. Snart kanske jag åtminstone kan vara ute i solen lite. Det skulle göra livet lite lättare att leva faktiskt.

Nu tänkte jag ta en dusch om en stund och sedan åka till Väsby för att betala in stallhyran på Nordea. Jag skulle ha betalt när jag åkte till stallet, men nu gjorde jag ju inte det. Hade jag vetat det igår hade jag betalt direkt från mitt konto, men nu blev det inte så.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-27 14:28:13

Du behöver inte ha dåligt samvete. Jag tänkte rida ännu mer fantastiskt bra nästa gång och gång efter det också ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela