Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fördrivit dagen

Publicerad 2011-06-17 16:42:28 i Vanlig vardag,

Nu är snart den här dagen till ända också. Jag kommer mentalt att dö tror jag. Jag gjorde en massa positiva saker idag, men jag vet ännu inte om det lett till något.

Jag börjar också komma in på spåret att jag behöver något med underhållningsvärde i mitt liv. Nu går det så här toksakta med allt igen och det är inte ok. Jag behöver något att underhålla mig med så jag går helt enkelt ta och fixa det. Det kanske blir så att jag delger er här på bloggen senare med vad jag hittat på, men det återstår att se. Jag har några förslag som jag ska bearbeta.

Idag har jag också städat en del för uppkopplingen blev lite dum mitt på dagen. Det händer ibland och är väldigt störande faktiskt. Jag tror också att jag stukade en tå på hunden när "vi" dammsög. Det här med dammsugning är en av hans favoritlekar och han hjälper gärna till. Jag vet inte om jag anser att han hjälper till när han lyfter munstycket och sätter ner det någon annan stans, men han anser det och vad han anser är min lag. Eller vänta nu. Var det verkligen så det var? Jaja, vi dammsög iaf lite grann.

Jag har också sorterat lite tvätt i olika påsar. Fattar ni hur tråkigt jag har som måste berätta om det här när jag ska beskriva min dag??? Nej, jag måste hitta underhållning. Problemet är bara att jag lever efter principen "bytt är bytt och kommer aldrig åter". Det är ett problem nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela