Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett litet test

Publicerad 2011-06-23 22:04:19 i Vanlig vardag,

Nu när jag satt här på kvällen kom jag på att jag ska göra ett litet test här på bloggen. Jag ska inte säga vad det är, utan bara skriva ner det på ett papper. Självklart ska jag vara ärlig och säga om testet fungerade eller inte.

Jag ska börja lite senare ikväll och fortsätta under morgondagen. Först ska jag bara komma på hur jag tänker genomföra det. Inte riktigt hur, utan hur jag ska lägga upp det hela. Det krävs lite tankeverksamhet och skrivarkunskap och skrivarglädje. Lite finurlighet måste jag nog lägga in också.

Ni har antagligen vid det här laget fattat att jag är dödligt trött på att vara hemma och inte  kunna göra så mycket. Det är inte direkt som att ha semester att vara sjukskriven. Idag kunde jag för första gången gå bort till stationen och hem igen. Det var inte lika jobbigt som det skulle ha varit igår. Det är förjävligt att inte kunna göra det man är van. Jag skulle gärna byta tillbaka till mitt friska tillstånd igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela