Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dumpa honom!

Publicerad 2011-06-22 19:10:28 i Vanlig vardag,

Eftersom jag inte har så mycket att sysselsätta mig med, eller, jag har saker att sysselsätta mig med, men de flesta av dem orkar jag fortfarande inte har jag gått in i lite läs"mood". Jag har redan avverkat några böcker senaste tiden och igår började jag på en ny, Mellan två världar av Sylvia Browne. Den orkade jag inte läsa för det var väldigt mycket Gud på amerikanskt vis i den och det är inte riktigt min grej.

Sagt och gjort gick jag och hämtade en bok jag såg igår när jag letade videokameran. "Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig" av Greg Behrendt & Liz Tuccillo och jag måste säga att jag skrattat mer än en gång. Den var riktigt underhållande och den rekommenderas. Snacka om att hitta en rolig ironisk ton på en bok. Haha!!

Jag har bara ögnat igenom och läst några berättelser här och där, men jag ska helt klart fortsätta med resten senare. Skrattar fortfarande fast jag slutat läsa.

Det ger också saker ett annat perspektiv kan jag säga utan att nämna något specifikt. Nej, nu är det nya tag som gäller.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela