Real Time Analytics

Livet På En Kant

Avverkat dag 1

Publicerad 2011-06-16 20:01:39 i Vanlig vardag,

Alltså jag tror att jag är mentalt slut nu. Vad gör alla människor som är hemma på dagarna? Jag har varit iväg en stund med Fanny idag och det var välbehövligt att se andra människor. Sedan har jag städat i köket. Det var inte mycket som blev städat för jag orkade inte mer, men det var det lilla iaf.

Sedan har jag suttit vid datorn, men allt det här är så himla tråkigt, ja, inte att åka iväg med Fanny då, utan allt det andra jag "gjort". =) . Jag skulle behöva göra något roligt som inte är jobbigt. Det är jobbigt att åka iväg och åka bil också faktiskt. Jag fattar inte hur jag ska överleva det här utan att dö av tristess.

Jag kan räkna upp några saker som jag skulle behöva göra, men jag vet när jag ska göra dem för allt innefattar någon form av fysisk ansträngning som jag inte kan utföra. Nåväl, förhoppningsvis blir jag bättre och bättre nu och då är inte det här ett problem så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela