Real Time Analytics

Livet På En Kant

Woho!!!!

Publicerad 2011-07-04 10:51:09 i Vanlig vardag,

Jag har precis fått svar från japanerna!!!! Känns helt suveränt faktiskt. Ni som känner mig vet ju att jag tidigare har köpt skor, strumpor och diverse andra prylar och sålt, men det var från en annan återförsäljare och dessutom inom EU. Visserligen var priset enastående billigt från dem och jag går fortfarande in och kollar emellanåt vad de har, men inget har riktigt fallit mig i smaken. Från i vintras har dessutom skomarknaden blivit lite vassare och det är inte alls lika lätt att tjäna pengar på det sättet jag sålde skorna på.

Nu har jag som sagt hittat en helt ny pryl och det är direkt från tillverkaren i Japan. Fatta vad roligt! Däremot uppstod det några nya problem iom att de svarade, som jag nu måste lösa.

Jag fick svaret för några minuter sedan och har redan skimmat igenom mitt kontaktnät och räknat ut att jag hittat tre personer som passar in i att lösa mina problem. En person har jobbat/jobbar inom branschen och har mycket bra kontakter samt erfarenheten av att sälja liknande saker. Fett stort plus. Det plusset känns som det viktigaste i det här läget.

Antar att det bara är att köra nu då.
Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela