Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vilken bra karaktär jag har! =)

Publicerad 2011-07-30 00:03:49 i Vanlig vardag,

Ja, någon hemmakväll orkade jag inte med. Åkte iväg till en god vän en stund. Alkoholfritt blev det, men när jag kom hem och öppnade kylskåpet för att hitta något kallt att dricka blev jag väldigt sugen på att öppna en Bacardi Breezer. Tack och lov kunde jag hålla mig.

Nyktert blev det. Imorgon ska jag till stallet evetntuellt blir det lite målning då också. Jag är dessutom grymt sugen på att rida Ante. Vet inte om det är en bra idé, men jag är ju ryttare och det är svårt att hålla sig borta. Blir inspirerad när jag träffar andra som verkar satsa seriöst på det här med hästar och tränar ambitiöst och så.

Såg också när en från mitt jobb red honom i veckan och hans trav är faktiskt bättre under ryttare. Jag tycker ju att den är fruktansvärd och liknar ponnytrav, men Ante är faktiskt en käck liten häst. Dessutom är han så rolig att rida, även om han dampar var och varannan gång. Min förhoppning är att det ska gå över med lite mer kontinuerlig ridning.

Hoppningen är jag inte orolig över och jag tror inte att han dummar sig för att han har ont. Så fort man ställer upp bommar framför honom blir han en stjärna och uppför sig exemplariskt.

Kommentarer

Postat av: Nathalie

Publicerad 2011-07-30 00:47:40

Behöver ni hjälp att måla är det bara att säga till mig :) ska ändå ha Cleo i morgon :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela