Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför jag dras till den här typen av människor

Publicerad 2011-07-18 18:24:46 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag råkade jag få veta lite trista saker om några i min närhet. Är jag förvånad? Nej, tyvärr inte. Lite på den ena historien, men vissa saker har man som på känn liksom. Ingen rök utan eld passar nog in i den historien.

Ganska länge har jag dragits till den här typen av människor nu och jag funderar över varför. Lika barn leka bäst heter det väl, men jag är inte sådan som i de här historierna. Min moral är högre än nivån på sakerna jag idag fick reda på.

Senaste tiden har jag mentalt fått ta tag i mitt förflutna ganska mycket. Det sägs att tiden kommer ikapp och det är nog det den gjort med mig nu. Inte för att det är något negativt utan tvärtom. Det är bra för mig att få ett avslut på allt och bara kunna gå vidare. Jag har också hittat något jag vill göra i framtiden och för det krävs det att jag ordnar upp resten.

Det har nog lett till att jag insett varför jag drabbats av den här typen av människor. Någon annan fick mig för länge sedan att tro att jag var som dem. Nu när jag betraktar dem och sätter det i relation med hur jag är inser jag skillnaden mellan att vara så som dem och så som jag. Det gör också att jag kan börja gå vidare med rent samvete. Rent samvete är en viktig sak för mig. Av princip anser jag också att sådan som jag vill att andra ska vara mot mig är jag mot andra. Alltid!

Nu tror jag att en av dem som var huvudperson i en av historierna idag inte vill att jag är sådan som den var mot en annan mot den nu. Tro mig, tanken har slagit mig både en, två och tre gånger, men JAG ÄR INTE SÅDAN. Det är skillnaden och så ska det förbli. Man vet aldrig när man behöver någon i framtiden och med så få ovänner som möjligt ska man gå vidare. En dag kanske jag behöver dem och då vill jag även ha möjligheten att få den hjälpen.

DN DN

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela