Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här kanske är min framtid

Publicerad 2011-07-23 10:36:19 i Vanlig vardag,

Jag skrev ju tidigare i morse om att jag skulle kolla upp en grej. Det kanske inte var precis så jag skrev det, men nu har jag iaf kollat upp den grejen. Det var en utbildning jag kom på att jag nog faktiskt vill gå.

Egentligen passar det som inte in för fem öre på mitt liv att jobba med det, men jag tror att jag vill göra det ändå. Utbildningen hade lite annorlunda antagningskrav och först måste jag läsa in Fysik B och Engelska B. Fysik A måste jag också läsa in, men ni som känner mig vet ju att jag läst det en gång och då fattade 3 poäng från MVG på det totala antalet poäng på proven och jag tog aldrig betyget. Räknar med att kunna läsa den på distans om det nu är möjligt och i princip tenta av kursen likaså Engelska B då mina språkkunskaper inte heller är så begränsande. Fysik B vet jag inte ens vad det handlar om, men jag får väl sätta lite fart så jag hinner med även den under hösten.

Utbildningen hade som sagt lite andra specifika antagningskrav och jag uppfyllde alla, utom just nu då *Normal muskelkraft och fysisk arbetsförmåga. Jag vet att jag har ett mindre synfel på 0,25 på ena ögat och 0,5 på andra, men gränsen här låg på 1,0. Förutom det har jag även ett astigmatiskt synfel men jag tror att jag även klarar det kravet *En eventuell astigmatism får inte överstiga 2 dioptrier. Nu har jag ingen aning om vad det innebär, men jag har för mig att jag inte hade särskilt mycket.

25% av de som jobbar inom yrket har en lön på 90´+. Sedan har ca 10% 64-90´och ytterligare 10% har mellan 47´-52. Jag vet inte källan till de här uppgifterna, men jag gogglade lite mer om lönerna och det verkar stämma ganska bra.

Jag tänkte att det här kunde vara något för mig. Jag har också googlat lite om testerna inför antagningen och insåg ganska snabbt att det är sådant som jag är bra på som ingår. Nu gäller det ju bara att lyckas komma med till antagningstesterna. Utbildningen startar nästa vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela