Real Time Analytics

Livet På En Kant

Utekväll igår

Publicerad 2011-07-16 14:12:10 i Vanlig vardag,

Igår åkte jag ut en sväng. Jag blev sjukt trött och åkte hem vid ett. Efter två helger i rad innan där jag druckit lite alkohol borde jag ha insett att jag inte ska göra det just, men jag verkar inte lära mig.

Innan jag har jag bara druckit vin och det var betydligt bättre att dricka än det jag drack igår, för då drack jag inte ens lika mycket. Tacksamt nog bor jag nära stationen för jag var så trött att jag sov på tåget.

Nästa gång jag går ut ska jag passa på att gå ut på det roliga stället. Det är lite krångligt att gå ut där för det ligger helt fel till och taxin hem blir apdyr bara för att det ligger så fel.

Nu är det dags för stallet och jag får se vad jag hittar på där idag. Containrarna skulle vara tömda idag så jag kan tömma min sista box och sedan skulle jag också behöva mocka hagen. Funderade på en liten ridtur. En liten skrittur på farbror Norton. Han fick ju nya skor och allt igår.

Sedan har jag också bakat kakor som jag lovade att ta med till stallet. Har provat ett nytt recept som är på min nivå - simpelt och det blev verkligen jättegoda.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-07-16 20:40:27

Helt underbara kakor =) Tack!

Det blev lite mer än bara en skrittur ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela