Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tjäna pengar på min blogg

Publicerad 2011-07-21 16:53:30 i Vanlig vardag,

Jag har ju skrivit tidigare om att man kan gå med i affiliate-program för att tjäna pengar på sin sida. Det behöver nödvändigtvis inte vara en blogg eller så.

Senaste tiden har jag ändrat lite och bytt vilka sidor jag är med i. Idag hittade jag en som jag tyckte var ännu mer intressant, nämligen Adrecord. Jag har inte prövat den ännu, men har kollat runt på sidan och den verkar vara mer användarvänlig än de flesta och lättnavigerad. Faktum är att jag tycker de flesta sidor är lite krångliga och har övergått bara till de som är lätta att hålla på med. Det optimala skulle ju vara att ha en enda som man kunde använda. Jag rekommenderar verkligen att bli medlem på den här sidan

Sedan anmälde jag mig också till Blogvertiser. Där får man betalt för att skriva inlägg. Nu har jag svårt för att lägga mig och skriva om något som jag inte anser att jag vill skriva om. Därför har jag inte anmält mig dit innan, men nu tänkte jag att jag kan anmäla mig och om det dyker upp ett erbjudande som jag anser passar in och jag står för så skriver jag. Vill liksom inte bli köpt.

Det blir man så mycket ändå i olika situationer i livet. Nu ska jag surfa vidare på livets våg för dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela