Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekten igång - check!

Publicerad 2011-07-28 19:49:23 i Vanlig vardag,

Jag känner att jag börjar ta tag i mer och mer saker nu. Det kanske helt enkelt börjar bli dags för att fixa upp allting. Tiden kanske har kommit nu.

Igår påbörjade jag Projekt 1 och idag Projekt 2. Projekt 1 vill jag inte skriva om här då det handlar om någon annan som kan ta illa upp. Speciellt eftersom om jag skriver det så kommer det inte att bli snällt skrivet. Det är svårt att skriva något snällt när det inte finns något snällt att skriva och jag vill inte hänga ut någon här. Antagligen skulle ni som känner till personen det handlade om skratta, men vi skrattar inte åt andra här, utan vi skrattar med andra. Om jag ska vara ärlig tycker jag om att skratta åt andra, men det är lite fult och egentligen något man inte ska erkänna att man tycker om att göra.

Projekt 2 LOVAR jag att skriva om om det går igenom. Jag vill bara inte gå ut med något som jag inte vet är 99% säkert, inget är ju någonsin 100% säkert. Jag vet iaf inom någon dag hur det blir.

Jag har bara börjat rulla bollen i mina projekt och sedan låtit andra ta över. Sedan förra veckan har jag ju börjat dela upp mitt liv i projekt och det känns mer strukturerat nu. Det känns som att jag har mer koll på hur jag ska genomföra saker. Det låter lite konstigt att jag när jag läser igenom texten och läser "delat upp mitt liv i projekt", men det är bara för att jag ska kunna slutföra en del saker som jag borde gjort för länge sedan. Jag har ju utnämnt mig själv till projektledare också.

Kommentarer

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 21:11:22

Sv: Vart bor du? - haha, den var jäkligt svår att få tag på :) Kostar typ 5000:- om man köper den direkt...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela